Novinky

Navíjacie bubny POP-UP

Spoločnosť Sylex s potešením predstavuje nové navijaky POP-UP, ktoré sa vyznačujú rýchlou a jednoduchou demontážou po použití. Vďaka tejto funkcii môžete ľahko znížiť konečný objem obalového odpadu o 88 %. Bubny POP-UP sú k dispozícii v dvoch veľkostiach: veľkosť I pre ľahké káble s malým vonkajším priemerom a veľkosť II pre ťažšie káble s väčším vonkajším priemerom a väčším polomerom ohybu.

Obe veľkosti navijakov POP-UP sú skonštruované s tromi prírubami, ktoré vytvárajú jeden priestor pre samotný kábel a druhý pre vývod s ukončenými konektormi spolu s ochranou vývodu a systémom ťahania. Kotúče POP-UP, ktoré obsahujú vopred ukončené kmeňové káble, sa dodávajú v hrubej, vysokokvalitnej vonkajšej kartónovej krabici, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu. Vonkajšie kartónové škatule majú rozmery, ktoré sa dokonale zmestia na europaletu, čo zvyšuje efektivitu pri preprave.

Lepšiu predstavu o navijaku POP-UP si môžete urobiť, ak si pozriete toto video týkajúce sa modernizovaného radu produktov FASTLINK.

Ďalšie informácie vám poskytne váš obchodný zástupca.

Ochrana prírody pre nás nie je len slovo…

Váš tím SYLEX

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive product release and company updates.

Pripojte sa k nášmu mailing listu!

Získajte všetky najnovšie správy, exkluzívne vydania produktov a aktualizácie spoločnosti.