Novinky

CORPULL – Inovatívny prístup k inštalácii optických vlákien

Nový ťahový systém od spoločnosti Sylex ušetrí najcennejšie prostriedky každej montážnej firmy: čas a peniaze. Vďaka úplne inému pohľadu na proces nasadenia ťahania predkonečných zostáv môžete zvýšiť rýchlosť inštalácie a vyhnúť sa zbytočným výdavkom.

Ťahací systém Corpull je založený na jednom z najodolnejších textilných materiálov na svete – Cordura®, ktorý umožňuje inštaláciu stoviek predkonektorovaných káblov len s jedným zakúpeným kusom. Jednoduché používanie je zabezpečené pre každého inštalatéra vďaka vysokým konštrukčným a výrobným štandardom použitým na toto ťahacie príslušenstvo a možno ho rýchlo použiť na takmer akýkoľvek postroj. V dôsledku toho sa dá Corpull rýchlo nainštalovať na ťahovú operáciu a potom v priebehu niekoľkých sekúnd odstrániť, čím zostane zväzok pripravený na inštaláciu a pripojenie k aktívnym častiam a patch panelom.

Ťahací systém Corpull je k dispozícii v dvoch základných veľkostiach, ktoré pokrývajú väčšinu rôznych typov predkoncových zostáv. V nasledujúcej tabuľke je uvedený rozsah použitia na základe typu a počtu konektorov.

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive product release and company updates.

Pripojte sa k nášmu mailing listu!

Získajte všetky najnovšie správy, exkluzívne vydania produktov a aktualizácie spoločnosti.