Novinky

Kmeňový systém Duralino

Továrensky predkoncované kmeňové káble s ventilátorom Duralino sú pre vás najlepšou voľbou. Bez ohľadu na to, či potrebujete len niekoľko (4-12) optických vlákien alebo plne chrbticový (až 144 vlákien) systém kabeláže dátového centra, kmeňové káble ponúkané spoločnosťou Sylex môžu pokryť najlepšiu možnosť/riešenie pre vašu aplikáciu. Predkoncované hlavné káble majú niekoľko oblastí použitia, používajú sa na prepojenie aktívnych zariadení (moduly SFP, CXP a QSFP), patchpanelov alebo kaziet/modulov. Výhodou pri rýchlej a pohodlnej inštalácii môžu byť jednoduché hlavné káble pripravené na zapojenie. Tieto zostavy eliminujú potrebu ukončovania v teréne a drahých nástrojov. Jednoduché a praktické predkončené káble/terminované vedenia sú skvelé pre začiatočníkov aj profesionálov.

Inštalácia predkonektorovaných kmeňových káblov nielenže šetrí náklady na nákup, ale tiež znižuje celkový rozpočet IL v porovnaní so štandardným prístupom spájania vytiahnutých káblov v patchpaneloch alebo rozvodných boxoch. Používanie vopred ukončených a otestovaných kmeňových káblov z výroby vám zaručuje prepojenie medzi vysielačom a prijímačom. Použitie LowLoss verzií konektorov ponúka nižšie IL pre aplikácie, kde je celkový rozpočet IL kritickým parametrom inštalácie.

V závislosti od konštrukcie kábla sa použitím napríklad mini-žilových alebo mikrosväzkových káblov znižuje objem kábla v káblových kanáloch alebo dvojitých podlahách a zlepšuje sa prúdenie vzduchu. Kmeňové káble s vysokým počtom vlákien znižujú potrebný priestor na kabeláž o 50 %. Voliteľné ťažné oko z nylonovej ponožky chráni kmeňový kábel počas inštalácie.

Jedinečná konštrukcia časti s ventilátorom vám dáva viac možností, ako nastaviť vašu inštaláciu – ventilátor Duralino nie je obmedzený na štandardnú 900-milimetrovú alebo 2mm rúrku, ale Sylex ponúka aj možnosti s pancierovanou rúrkou vhodnou pre vnútorné/ vonkajšie aplikácie – pouličné rozvádzače alebo dvojstupňový ventilátor, ktorý rozdeľuje koniec kábla na viac ventilátorov, z ktorých každý je určený pre iné miesto, rozvádzač alebo krabicu.

Pozrite si našu fotogalériu, aby ste si mohli pozrieť podrobnejší obrázok o potenciáli kmeňových káblov s ventilátorom Duralino. Zistite viac o produktoch Duralino tu.

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive product release and company updates.

Pripojte sa k nášmu mailing listu!

Získajte všetky najnovšie správy, exkluzívne vydania produktov a aktualizácie spoločnosti.