Novinky

SYLEX ponúka výrobky s novými konektormi MDC od spoločnosti US Conec

Naša zásada “čo najviac” vždy znamená vyššiu hustotu. Či už ide o panely, stojany alebo iné telekomunikačné alebo dátové príslušenstvo, naše optické produkty sú navrhnuté tak, aby sa do nich zmestilo čo najviac vlákien. Nové aplikácie, ktoré si vyžadujú miniaturizáciu komponentov, motivujú výrobcov sledovať tento trend. Odvetvie optických vlákien udržiava toto rýchle tempo a sleduje aj požiadavky na optimalizáciu priestoru.

Preto bol navrhnutý nový typ konektora, MDC, nástupca duplexného LC. Konektor MDC zvyšuje hustotu trojnásobne v porovnaní s duplexným konektorom LC vďaka svojej ploche, ktorá postačuje na umiestnenie 3 konektorov MDC v jednom adaptéri MDC. Preto získate 6 pripojení namiesto 2. Okrem toho bol navrhnutý adaptér MDC, ktorý ponúka 4 porty MDC pre pripojenie QSFP. Je kompatibilný s najnovšími typmi vysielačov, ako sú QSFP-DD alebo OSFP. Okrem toho konektor MDC ponúka jednoduchú zmenu polarity, ktorú možno ľahko vykonať aj v teréne, a to jednoduchým otočením flexibilnej pätice push-pull a jej opätovným pripojením bez použitia akéhokoľvek náradia. Ďalšou významnou vlastnosťou konektora MDC, ktorú treba spomenúť, je push-pull boot – predstavte si, že inštalatéri majú jednoduchý prístup k jednému konektoru bez toho, aby ovplyvnili susedné konektory.

Čo sa týka optických parametrov, konektor MDC má rovnakú veľkosť ako konektor LC a má porovnateľné parametre – štandardne má útlm <0,25 dB. Tento konektor spĺňa aj požiadavky Telcordia GR-326.

Vlastnosti:

  • 3-krát vyššia hustota ako pri duplexnom konektore LC
  • Kompatibilita s najnovšími typmi vysielačov, ako sú QSFP-DD alebo OSFP
  • Jednoduchá zmena polarity
  • Zavádzacia topánka Push-pull
  • Spĺňa požiadavky telcordia GR-326

Ďalšie informácie vám poskytne váš obchodný zástupca.

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive product release and company updates.

Pripojte sa k nášmu mailing listu!

Získajte všetky najnovšie správy, exkluzívne vydania produktov a aktualizácie spoločnosti.