Novinky

Nový rad produktov MTP®-16

Spoločnosť Sylex rozširuje svoje portfólio MTP o nový 16-vláknový variant

Nový MTP®-16 Produktový rad je založený na novej verzii koncoviek, konektorov a adaptérov. MTP®-16 využíva rovnakú vonkajšiu plochu ako existujúca 12-vláknová MT koncovka, je k dispozícii v jednom alebo dvoch radoch so 16 vláknami a využíva všetky osvedčené vlastnosti a technológie tradičných MT koncoviek.

Hardvér konektora ponúka novú funkciu kľúčovania na rozdiel od funkcie vycentrovaného kľúčovania na tradičnom 12-vláknovom MTP®. Tento nový dizajn kľúčovania, štandardizovaný podľa TIA 604-18 (FOCIS 18) a IEC (61754-7-3), zabezpečuje správne párovanie konektora MTP®-16 bez neúmyselného párovania 16-vláknového konektora so štandardným hardvérom kompatibilným s MPO.

Vďaka tomu, že tento konektor má rovnakú vonkajšiu plochu ako 12-vláknová MT koncovka a vyšší počet vlákien, ponúka vyššiu hustotu vlákien a je ideálnym riešením na priame pripojenie k vznikajúcim 16-vláknovým paralelným optickým spojom (8 Tx/8 Rx, napr. 400G QSFP-DD, OSFP), agregáciu viacerých 8-vláknových paralelných optických transceiverov a iné vlastné káblové riešenia vyžadujúce vyššiu hustotu vlákien.

Jedinečnou voliteľnou vlastnosťou tohto nového kovania je šikmá predná strana vo verzii Multimode. Predstavenie MM APC verzie 16F MT ferulí (so zabezpečeným Y-offsetom) otvára nové možnosti využitia tohto rozhrania pre rastúce 400G aplikácie, kde je špecifikácia spätných strát skutočne kritická.

Hlavné vlastnosti MTP®-16:

  • 1×16 a 2×16 vláknové MT kovanie
  • Vyššia hustota ako pri existujúcej 12-vláknovej MT objímke
  • Spoľahlivosť a všetky osvedčené vlastnosti existujúcich konektorov MTP®
  • K dispozícii vo verziách MM, MM APC a SM APC

Ďalšie informácie vám poskytne váš obchodný zástupca.

Join our Mailing list!

Get all latest news, exclusive product release and company updates.

Pripojte sa k nášmu mailing listu!

Získajte všetky najnovšie správy, exkluzívne vydania produktov a aktualizácie spoločnosti.